Visul copilariei frumoase conturat de jucarii

Orice copil este mereu dornic de a primi inca si inca o jucarie. Prin jocuri aparent simple acestia isi dezvolta tot felul de abilitati si nu reprezinta un efort. Totul tine de placere caci nu exista copil care sa nu aiba acest aspect ca marcant pentru copilaria sa. Inca de mic copil o jucarie il atrage vizual si sonor si de la a distinge culorile si pana la a invata cum sa prinda obiectele pas cu pas invata totul despre viata, despre ce il inconjoara.

Parca imposibil sa gandesti ca perioada copilariei nu este definita prin jucarii pentru parinti este mereu o investitie. Una care merita insa avand in vedere si varsta se doreste o siguranta ca nu reprezinta un pericol si o oarecare convingere ca va fi folositoare si atractiva. Cele mai bune jucarii este ceea ce parintii spun ca isi doresc pentru cei mici. Cum fiecare defineste altfel o astfel de categorie ar putea sa fie vorba de jucarii interactive in primul rand. Acestea implica atentie si mai mult decat joaca concentrare si invatare. Cu tot felul de domenii pe care le abordeaza copilul are sanse sa faca primii pasi in a invata o limba straina. Sau poate fi jucaria ce insoteste jocul acasa sau in parc pentru ca niciodata nu este timp si loc pentru plictis.

Jucariile creative au si ele parte din studiu caci de la a desena si pana la modelare, seturi ce implica si invita la experimentare toate sunt menite sa aduca un plus de cunoastere. Insa nimic nu se compara cu un mini atelier. Pentru ca ofera senzatia de spatiu propriu mai mult ca oricand, locul in care se descopera diverse lucruri. O mini bucatarie, spalatorie, garaj, betoniera sau curse de masini pentru fiecare dopil in parte placerea poate fi definita in alt sens dar mereu prin joc.

Pentru cei mici care se lasa atrasi de sunete si culori jucariile cele mai bune sunt cele usor de tinut si poate si multifunctionale caci perioada in care dentitia isi face aparitia este destul de dificila insa din nou prin joc vine si o doza de calmare. Iar pentru cei mari un puzzle este provocator, un laptop de jucarie poate fi o placere imensa cand se combina diverse activitati.

Toate acestea rand pe rand vor defini coplaria ca una de vis. Prin joc si joaca, prin culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *