Vindeca-te de gelozie!

Indiferent din ce unghi vrem sa privim gelozia tot neproductiva, stresanta si nefolositoare o consideram. Gelozia se poate rasfrange pe foarte multe persoane din jurul nostru indiferent daca vorbim despre persoana iubita sau pe celelalte persoane. Cu siguranta ati vazut sau poate chiar ati fost si dvs. gelos cand erati mic din lucruri care in acest moment par absolut banale.

Fiecare copil are o doza de invidie sau de generata de faptul ca nu primeste suficienta atentie sau de alte lucruri la fel de insignifiante. In momentul in care gelozia apare in cuplu incepe sa se contureze o problema.

Gelozia are extrem de multe dezavantaje chiar daca multi ar spune ca nu iubesti daca nu esti gelos macar catusi de putin.

Cum ne vindecam de gelozie? Exista cativa pasi pe care trebuie sa ii faceti atunci cand doriti sa va vindecati de aceasta „boala”.

In primul rand este foarte important sa recunoasteti ca aveti o problema. Din orice situatie ne-am dori sa scapam este foarte important sa recunoastem faptul ca aveam o problema. Trebuie sa te gandesti ca tu de fapt esti o persoana foarte intelegatoare si iubitoare insa acest sentiment nu iti da voie sa arati exact ceea ce simti. Gelozia nu te va lasa sa iti atingi anumite scopuri si tocmai din acest motiv este foarte destructiva.

Trebuie sa fii contient ca gelozia nu te face decat sa te faca sa ii invidiezi pe ceilalti din jurul tau pentru ca ei au anumite lucruri pe care tu nu le ai si te face mereu sa faci o compari cu oamenii din jurul tau. Este important sa ai incredere in tine si sa fii contient ca nu poti sa fii invidios pe calitatile celorlalti oameni.

De asemenea, nu trebuie sa crezi ca orice femeie care intra in contact cu iubitul tau are rolul de a-ti sufla partenerul. Este normal sa aiba contact si cu femei de sex feminin, doar tu nu stai doar in prezenta femeilor, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *