Videochat-ul, intre mit si realitate

Este destul de usor sa emitem judecati de valoare, usor sa aratam cu degetul si sa condamnan insa mai greu sa intelegem anumite situatii. Se intampla si cu domeniul de videochat ce are popularitate in randul tinerelor. Daca la prima vedere pare ceva josnic in amanunt iti dai seama ca ai putea sa vezi si asta ca un job pur si simplu.

Am creat mituri despre videochat pentru ca inca suntem conservatori si traim intr-o societate pe masura. Insa este timpul sa demontam anumite mituri:

  1. Videochat-ul este josnic de practicat. Asta ar insemna ca este mai bine sa avem mai multi hoti si mai multi talhari decat sa avem femei care lucreaza la videochat. Deci nu, nu este josnic atat timp cat iti muncesti banii pentru propria existenta.
  2. O forma mai eleganta de a spune ca te vinzi. Cred ca nu am inteles de fapt ce inseamna acest domeniu. Pentru ca asta ar insemna sa te vinzi si cand muncesti in orice alt domeniu. De fapt nu te vinzi la propriu si iti vinzi imaginea si ceea ce stii sa faci, aptitudini poate diferite fata de alte job-uri insa nu care sa intreaca o masura. Si asa ajungem la un alt subiect controversat.
  3. Sa lucrezi la videochat nu este egal cu a face masaj erotic, nu este egal cu a intra in contact cu clienti. Poate ca intimul vinde insa aici este cu o masura si totul se desparte de un ecran.
Si daca trecem de partea de mituri si de idei preconcepute incepem sa vedem de fapt realitatea si cum au ajuns astfel de domenii sa fie atat de populare si la noi. Asa cum gasesti si la videochat Black-studio.ro veniturile promise sunt destul de mari. Si de fapt ai un control din acest punct de vedere. Asa se face ca timpul nu te va presa doar daca asta iti doresti si acumulezi o mica avere. Cu sume cu mult mai mari decat micul salariu, minimul pe economie in zilele noastre, este clar ca se claseaza in categoria acelor job-uri ce iti pot oferi un alt nivel de trai. Cu un compromis? Depinde de cum privesti situatia. Poate ca numeroase alte situatii impun sa nu fii in aria ta de confort insa asta nu inseamna ca nu vei mai munci.
O decizie ce tine de fiecare in parte, ce tine de concepte de viata. Insa cu siguranta ca nu este de blamat alegerea celei care doreste sa isi depaseasca conditia castigand un salariu cum nici nu visa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *