Viata toxica- cum iti dai seama ca o ai

Partea cea mai grea este mereu acel moment cand nu iti dai seama de ce se intampla; este mai bine sa previi decat sa tratezi insa numai daca ti-ai da seama de situatie ai putea face asta. Asa se face ca in viata ta se pot intampla lucruri de care sa nu iti dai seama. Ai o viata toxica- cum o recunosti?

Viata nesanatoasa se vede fara doar si poate si nici ca are nevoie de o prea mare „introducere”. Fii atent la semne precum:

  • Oboseala excesiva. O data spui ca nu ai dormit suficient, mai apoi spui ca tine de o zi proasta insa cand totul persista ai putea fi o victima a stresului. In orice caz lipsa somnului este cea care te afecteaza si iti face viata nociva.
  • Fluctuatii de greutate. Nu numai ca poftele ar putea fi de vina cand nu te poti abtine sa mananci, cand nu mai tii cont de programul de masa.
  • Suprasolicitat de toxine organismul va resimti mereu dureri asa ca nu va fi de mirare cand ai dureri musculare desi nu te stii un fanatic al sportului si al mersului la sala.
  • Reactiile pielii. Pentru ca din interior vor iesi la suprafata toate problemele acneea este doar un exemplu de reactie a corpului fata de nivelul ridicat de toxine.

Si de indata ce te lovesti de astfel de semne si iti dai seama ca esti intr-o situatie pe cta de toxica pe atat de urgenta pentru a o indrepta in primul rand ajuta-ti ficatul. Acesta iti metabolizeaza tot ceea ce oferi organismului si ar putea avea de sufurit. Insa nu exclude nici sportul din viata ta. Mai multa msicare, mai putin stres si pana la urma un mic ajutor pentru o mai buna functionare a oranismului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *