Un blog, un nazdravan

Nu te amuza in momentul in care un titlu se concentreaza pe ceva ce nu te-ai gandit ca poti asocia ca si concepte? Un blog ce se denumeste nazdravani.blogspot.ro este un bun exemplu in acest sens. Insa aprecierea nu este numai pentru partea asta ci acel ceva care te atrage la inceput. Din start te gandesti la ceva amuzant si un zambet este o prima reactie.

Ce vei gasi pe acest blog? Numeroase sfaturi caci de la ce beneficii poti sa ai ca si urmare a consumului de prune si pana la o detaliere despre ceea ce sunt sterozii aici vei gasi povesti de tot soiul. Fiecare articol in parte se doreste interesant si asta si reuseste sa faca. Este originalitatea si un stil propriu de a exprima totul. Spre exemplu nu este acel stil clasic de prezentare a stirilor caci acestea sunt oricum parte din viata, din rutina zilnica. Acest blog se doreste a fi acel ceva care sa inlocuiasca banalul.

Cu toate acestea nu uita sa isi pastreze si tonul cald si funny acolo unde relaxarea sa fie o influenta pentru cititor. Pentru  ca acolo unde se prezinta o stire nimic nu este la voia intamplarii, postarile nu sunt menite doar sa fie prezente de dragul postarii. In fiecare caz se prezinta totul cu un stil anume, cu o nota de ironie sau din contra. Cu alte cuvinte ceea ce se relateaza are o anumita tonalitate caci nu degeaba se numeste nazdravan.

Lasand la o parte aceste aspecte in mod concret ce vei gasi aici se numeste informatie pe care o vei aprecia. Vine si cu diversitate ceea ce va spori din popularitatea sa asta pentru ca demonstreaza ca se adreseaza tuturor, ca se poate face placut de toti. Si cum gusturile sunt diferite si este greu sa faci pe plac tuturor iata o noua calitate a acestui blog.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *