Un accesoriu intim si altfel

Sutienul- pe cat de banal pe atat de util. Face parte din viata oricarei femei insa acolo unde cancerul de san ataca poate deveni un motiv in plus in a se accentua drama. Masectomia este spre exemplu parte din acest proces. Anual sunt mii de femei diagnosticate cu aceasta boala care din pacate ajunge sa fie fatala. Pentru ca depistarea la timp este absolut necesara; pentru ca o autoexaminare poate fi primul pas in a schimba totul cat mai repede posibil.

Campaniile pentru preventia cancerului sunt diverse. Unii se bazeaza pe sprijinul financiar pentru testele necesare, altii se bazeaza pe cifire si pe cum poti sa faci cat mai cunoscuta problema. De data aceasta inventia este cuvantul de baza, acolo unde sutienul devine o modalitate de reamintire pentru controlul ce va urma.

Cea care face parte din grupul de promotori ai acestei campanii este actrita greaca Maria Bakodimou. Aceasta poarta un sutien total altfel care de fiecare data cand va fi dat jos va transmite un mesaj automat pe Twitter. Este un fel de reminder si desigur o repetitie de unei afirmatii care sa se intipareasca bine in mintea tuturor: nu uita sa iti faci analizele pentru depistarea cancerului de san este ceea ce se va transmite.

Secretul consta intr-un mic dispozitiv atasat la partea de inchidere a acestui sutien. Prin bluetooth se realizeaza conexiunea ce trimite mesajul automat. Un sutien total diferit, unic, deosebit si care sa se alature diverselor campanii care incearca sa traga un semnal de alarma. Pentru ca femeile merita sa fie fericite, pentru ca femeile au dreptul de a se bucura de feminitatea lor. Pentru ca un sutien este accesoriul cel mai adesea folosit, o emblema pentru ceea ce inseamna femininul.

O campanie inedita. The Tweeting Bra imbina tehnologia moderna cu nevoia de a tine pasul cu programarile, cu vizitele medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *