Tringhiul amoros

Ziarele si televiziunile dezbat de cateva zile viata Biancai. Ca a facut, ca a dres, ca a planificat totul, ca s-a casatorit ca o conventie. Si cum nu era de ajuns ca si-a tradat sotul apare in peisaj Mariana Rosca. Pentru cei care nu stiu de personajul in sine a se aminti cum a iesit ea in presa sa spuna ca Irinel Columbeanu a sarutat-o…la subrat. Cu tinta catre Adrian Cristea in dezvaluiri insa clar cu implicare si pentru Bianca aceasta marturiseste ca s-a iubit patimas cu Printu’.

In toata povestea cade prost, din pacate si madame caci povesteste fara perdea ca s-a iubit cu Cristea din razbunare pe fostul, chipurile, si intentia a fost pur sexuala. Mai avea putin si dezvaluia cum s-a consumat totul. Scopul sau se pare ca a fost acela de a se razbuna pe Cristea care vezi bine s-ar fi suparat pe ea la o mica aluzie facuta despre Victor Slav. Desigur, distrus in orgoliul masculin ca printesa Bianca l-a ales pe Victor si mai apoi sa auda ca cele cu care se incurca el il prefera tot pe Slav- ipotetic- Cristea si-ar fi aratat si el armele de razbunare. Jignirile lui se pare ca au fost motivul pentru care Mariana a iesit pe post sa povesteasca despre triunghiurile amoroase.

Bianca cade si ea in aceasta poveste caci, daca este adevarat ce spun unii cu planul de a fugi cu printul sau, acesta nu era usa de biserica. Mai cu seama cu cat se planuia o intrevedere cu amanta chiar si cand s-a intors din vacanta- escapada.

Una peste alta intelegem ca Bianca a tratat relatia cu Slav ca o pedeapsa pentru Cristea- poate pentru ca nu o luase de nevasta. Acesta si-a urmat si el un plan de razbunare caci nu avea cum sa astepte la infinit pustnic fiind. In cele din urma Mariana se razbuna pentru ca cel cu care s-a iubit a jignit-o. Dar Victor? Ramane o victima in mijlocul unei furtuni in desert, cu gust amar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *