Transforma orice televizor obsinuit intr-un Smart TV

O data cu evolutia tehnologiei orice televizor obisnuit poate fi transformat intr-un SMART TV. Am descoperit acest lucru cautand sa vad daca exista laptopuri sau pc-uri cu sistem de operare Android. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca sunt dispozitive ce o data conectate la un televizor obisnuit il pot transforma in cel mai interesant centru media.

Cum functioneaza? 

Mica jucarie poate fi conectata la orice televizor care are macar mufa AV sau HDMI. O data realizata conexiunea, dispozitivul iti transforma televizorul asa cum am spus intr-un centru de divertisment. Pentru a folosi insa un astfel de sistem aveti nevoie si de un smartphone sau o tableta cu Android. Mai exact, sistemul android mini pc este controlat de tableta sau smartphone (inlocuind o tastatura, un mouse sau o telecomanda) si afiseaza informatiile pe televizor (ca pe orice alt ecran obisnuit).

Ce facilitati ofera un mini PC cu Android?

In primul rand, te poti conecta la Android Market de unde poti descarca tot ce tine de gaming, socializare, aplicatii. In al doilea rand, il poti folosi sa redai filme, sa afisezi poze etc. Multe din aceste dispozitive suporta 3D gaming, sistem mult asteptat in lumea iubitorilor de jocuri. Controlul se realizeaza in totalitate de pe un smartphone sau de pe o tableta.

Ce dotari poate avea un astfel de dispozitiv?

Toate aceste dispozitive au instalat ca sistem de operare un Android. De asemenea, ele dispun de un procesor performant si de cel putin 2GB RAM pentru a oferi cele mai bune experiente de gaming. De asemenea, ai si memorie flash pentru a-ti stoca informatii ca pe un stick sau ca pe orice hard obisnuit al unui calculator.

Te poti relaxa urmarind filme direct de pe un stick. Poti viziona fotografiile familiei stand pe canapea si trecand prin ele de pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei. Mai mult decat atat, dispozitivul are senzor de miscare. Poti folosi tableta sau smartphone-ul intr-un mod intuitiv in jocurile cu masini. Acesta poate inlocui cu usurinta volanul. Multe din aceste mini pc-uri cu Android sunt mai mult decat utile pentru oricine vrea sa aiba parte de experienta unui Smart TV fara a cumpara unul. Astfel, la preturi mici, ai parte de aceleasi avantaje.

Interconectivitatea devine asadar imaginea viitorului. Vom putea asadar in viitor sa conectam intre ele orice dispozitiv si sa ne bucuram de facilitatile oferite de fiecare din ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *