Top obiceiuri care ar putea sa iti afecteze succesul

Se spune ca o femeie este usor dezavantajata in fata unor barbati caci trebuie sa iti dovedeasca capacitatile si nu in cele din urma sa spulbere mitul conform caruia femeile nu pot fi bune sefe. In orice caz, sunt vazute cu alti ochi si pentru a egala asta au nevoie de ceva trucuri.

In incercarea de a-si pastra feminitatea si mai cu seama de a o scoate in evidenta se crede ca femeile vor apela la codul de infrumusetare. Insa din intentie ai putea foarte usor sa dai peste o situatie mai putin placuta de a fi vazuta cu ochi mai putin buni.

In primul rand nu exagera cu tinuta, machiajul sau accesoriile. De fapt orice ar face parte din aceasta arie inseamna clar un minus pentru imaginea ta per ansamblu. Asta pentru ca este foarte usor sa aluneci pe o panta a femeilor care nu isi au locul acolo. Incurci biroul cu locul de petrecut timpul liber? Ai sanse sa nu mai fii vazuta ca o persoana apta in a ocupa o anumita functie.

Daca nu vezi lucrurile atat de grav asculta ce spun specialistii; se pare ca o femeie care exagereaza cu parfumul pe care il foloseste nu mai are sanse sau nu la fel de multe pentru a obtine o marire de salariu. Asadar, aceasta va fi mereu surclasata din acest punct de vedere de orice alta persoana care stie limita esteticului. 

Nu te aranja la birou. Sa te rujezi in fata colegilor sau sa iti aranjezi parul in fata celor cu care lucrezi inseamna din nou un minus. Chiar daca aspectul tau va fi unul ingrijit e ca si cand ai confunda locul intim din fata oglinzii cu biroul in care stai. Cei din jur incep deja sa isi schimbe parerea despre tine…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *