They came together

Filmul „They Came Together” este filmul de care sa te bucuri in cele mai mici detalii. Pentru cei pasionati de categoria de filme de comedie, pentru cei care isi doresc o pauza de la orice si care au nevoie de o comedie romantica in acelasi timp pot alege ca pauza lor sa se defineasca in 83 de minute.

Filmul aduce actori in rolul principal Amy Poehler si Paul Rudd, parca un cuplu care de la bun inceput starneste hilarul situatiei. Sunt cei care aduc amuzamentul fiecarui cadru. Si povestea incepe parca hilar. Cei doi joaca rolurile lui Joel si Molly, care oarecum activeaza in aceeasi meserie. Ea tanara intreprinzatoare, cu o afacere proprie la care visa inca de cand era mica si anume un magazin de dulciuri. El, la mica distanta de asta, lucreaza la cea mai mare corporatie care decide in cele din urma sa anuleze competita si sa deschida tot un magazin de dulciuri.

Povestea de dragoste a celor doi incepe cu stangul si are in spate povesti celebre deja, in dulcele stil clasic, de dezamagire. Daca unul este inselat si tradat in fapt, celalalt traieste intr-un ritm linistit, cel putin pana la un moment dat. Un cuplu de prieteni comuni decide sa le faca cunostinta si desi aparent sunt cei care au numeroase puncte comune se urasc in prima faza.

Dar cum sa ignori pe cea care se costumeaza din ideea de a veni cu ceva nou, pe cea care incearca pestele crud cu rahat specialitatea casei. Cu usoare tendinte de a nu fi cel pe placul ei se despart. Si povestea tine de un ritm clasic din nou caci se intalnesc, o impiedica sa plece din oras cand afacerea sa era pe muchie de cutit si in cele din urma raman impreuna. Pe cat de romantic pe atat de hilar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *