Testul de sanatate

Unghiile sunt un indice al starii de sanatate fara doar si poate. Cand din interior exista un echilibru si o stare de bine asta se vede si la exterior. Unghiile pot trada eventuale probleme de care nu stii si asta prin fiecare detaliu al lor. Este in mic test pe care sa il ai in vedere.

Ce spun unghiile despre tine

Unghiile fade care nu au o culoare bine definita pot trada probleme de ficat sau chiar un inceput de diabet. In egala masura inseamna ca ai nevoie de un aport mai mare de vitamine si de minerale, un semn clar de nevoie de a include in meniul tau mai multe fructe si legume.

Unghiile galbene sunt un semn al problemelor cu plamanii. Daca nu esti fumator atunci totul este si mai clar pentru ca ingalbenirea lor se datoreaza si nicotinei. Sau in cazul femeilor poate fi vorba de folosirea in exces a ojelor, ceea ce nu permite unghiilor sa respire.

Unghiile prea albe sunt un semn al problemelor incipiente de rinichi. Dar, asa cum spun specialistiim ar putea fi vorba de o gene, de ceva ereditar si atunci problemele de sanatate se exclud. In orice caz este mai bine sa verifici totul mai intai pentru a te asigura ca totul este bine.

Unghiile de o culoare albastrie inseamna ca nu exista destul oxigen in organism. Fie ca este vorba de probleme ale sistemului intern sau de un obicei sau stil de viata nu tocmai corespunzator trebuie sa tii seama de eventuale surse pentru a remedia situatia.

Nici liniile pe unghii nu sunt de ignorat caci acestea pot insemna probleme cu nivelul de nutrienti din organism. De indata ce observi astfel de situatii este cazul sa investighezi mai departe. Ori daca, in cazul femeilor, nu este vorba de oja de proasta calitate care sa afecteze aspectul unghiilor atunci lucrurile sunt clare, ai probleme de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *