Stailer sau cum să te programezi la salon online, cât mai rapid

stailer

Am depășit perioada în care femeile se pensau singure acasă și fiecare stradă era plină de sprâncene care parcă făceau reclamă la Nike. Am depășit chiar și momentul în care o prietenă își încerca skillurile de coafeză pe părul tău și ieșea un dezastru. Atât când vine vorba despre tunsoare, cât și despre vopsit. Sfera de beauty a luat un alt avânt și stilurile s-au schimbat.

Recunoaște fiecare dintre noi că rezultatele obținute după ce apelezi la un profesionist nu se compară. Toate cursurile, tehnicile și stilurile nou apărute aduc schimbări semnificative asupra look-ului, într-un mod cât mai plăcut și impresionant. Dacă nu ai renunțat încă la vopsitul acasă, acum este momentul potrivit. Poți obține mult mai ușor o programare la salon de astăzi, când afli despre Stailer.

Inovație și economie de timp în sfera hair & beauty

Ți-l prezint pe Stailer – noul tău prieten care nu te lasă niciodată la nevoie când vine vorba despre programări la salon. Dacă ești din Cluj și ai nevoie să vizitezi un cosmetician pentru că tenul tău suferă schimbări deranjante, accesează www.stailer.ro și poți obține un loc pe scaunul cosmeticianului chiar azi. Poate pare o glumă, dar este cât se poate de real.

Știi și tu că saloanele sunt mereu ocupate și mereu trebuie să îți faci programare cu cel puțin o săptămână înainte. Asta este din cauză că apelai doar la cei 2 – 3 stiliști pe care îi cunoșteai. Cu Stailer îi poți vedea pe toți din orașul tău și poți alege varianta potrivită mult mai ușor.

Momentan, norocoșii care se pot bucura de saloanele din orașele lor sunt locuitorii din Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București de curând. Deci, nu îți pierde speranța pentru că platforma își va extinde aripile și spre alte zone ale țării.

Cum funcționează Stailer?

Eram și eu în căutarea aceea disperată de a găsi un salon care să mă primească în timp util și de cele mai multe ori tot acasă făceam niște bucle și aplicam o mascara, care nu rezistau atât cât aveam nevoie. Asta până am gasit aici această inovație în materie de hair & beauty, care mi-a ușurat viața.

Pe Stailer sunt aproape toate saloanele din orașele mai sus menționate. Dispune de niște filtre de căutare foarte bine organizate, care redau doar rezultatele care se pliază pe dorințele tale. Pentru început trebuie să selectezi din listă variantele pe care le cauți și mai apoi sunt generate saloanele care au disponibilitate în ziua în care poți merge.

De acolo alegerea ta este foarte simplă și trebuie doar să analizezi puțin pozele, saloanele, listele de prețuri și altele de acest gen pentru a alege ceea ce ți se potrivește. Totul este gratuit și la îndemâna oricui. Este mult mai simplu pentru clienți să găsească un salon în timp util și mult mai simplu pentru stiliști să își gestioneze programările.

Tot ceea ce ai nevoie în același loc. Internet și un device. Atât ai nevoie pentru a obține programarea mult dorită cu ajutorul Stailer. Încearcă și tu și împărtășește cu prietenii tăi acest mic secret care te scapă de câteva bătăi de cap și te duce direct pe scaunul stilistului profesionist.

Accesează www.stailer.ro pentru o primă programare și pentru nelămuriri sau alte informații poți trimite oricând un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *