Si sirul de divorturi nu se mai termina

Daca pana acum am fost surprinsi de divorturile din lumea mondena nici pana acum apele nu s-au linistit. Cu fiecare perioada care vine o noua stire de acest gen apare. Iar cei care au anuntat bomba recent sunt din lumi diferite insa unite in aceeasi tematica a  situatiei.

Elena Udrea si Cocos. Cu o casnicie de 10 ani in spate, cu o imagine impecabila in public Elena Udrea a fost si inca este o prezenta feminina notabila, iar sotul sau un barbat invidiat. Anuntul a venit ca un traznet in conditiile in care acestia nu dadeau semne de probleme in cuplu. Insa asa cum au marturisit este vorba de lipsa de timp care in timp a erodat relatia. Poate ca si diferenta de varsta este cea care intr-un final si-a spus cuvantul.

Diana si Ducu Ion. Lumea telenovelelor a fost zguduita de anuntul bomba a celor care pareau inseparabili. O casnicie ce parea fericita, implinita si un cuplu frumos care a fost in atentia publicului prin prezenta lor de fiecare data a unor oameni ce se iubesc deplin. Si cum de aceasta data cuplul face parte din lumea mondena zvonurile nu au incetat sa apara. In primul rand presupusul motiv de divort anuntat ar fi infidelitatea sotului care a atentat la una din fetele din LaLa Band.

De curand sirul unor astfel de stiri a continuat cu o poveste care pare mai aproape de realitate si anume lipsa de roluri in telenovele in defavoarea Adelei Popescu. Ce-i drept a trecut ceva vreme de cand frumoasa blonda nu a mai aparut in atentia publicului.

Ce-i drept exista in viata momente cand totul se termina, cand o separare este singura solutie insa ce este mai surprinzator este continuitatea divorturilor care creste alarmant. Cel putin ultima perioada este uan haotica si incepem sa credem ceea ce Carmen Harra spunea o data.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *