Semne ca te-ai indragostit

Fiecare dintre noi a fost indragostita macar o data in viata si cu siguranta stie ca un comportament de om indragostit este destul de diferit de un comportament de om aflat in repaus sau ce nu este chiar indragostit.

Fiecare stare de spirit a noastra este reflectata in exterior, catre ceilalti din jur, prin interemediul unor semne si semnale pa care corpurile noastre le exprima. Care este secretul si tehnica prin care o persoana poate face pe cineva sa se indragosteasca de ea sau prin care sa devina mai atragatoare in fata unui partener de sex opus, daca nu cu ajutorul fetei, a gesturilor si miscarilor corpului, dar si altor comportamente la fel de datatoare de gol.

Atunci cand te indragostesti incepi sa ai privirea cam atintita asupra persoanei in cauza, persoana ce ti-a furat inima si care este acum stapana ei. Privirea ta languroasa si pierduta in gol, gesturile tale neindemanatice si vibratiile corpului tau cu siguranta te dau de gol atunci cand tu cazi in plasa dragostei.

Si vorbirea iti este intrucatva afectata de vraja iubirii si ceea ce spune poate fi ori foarte siropos si dulce, ori foarte prostesc si plin de balbaieli si greseli de pronuntie. Este ciudat ce efect poate avea dragostea asupra noastra. Gesturile ca jucatul prin par, privirile lungi si facutul cu ochiul sunt doar cateva dintre chestiile care departajeaza pe cei indragostiti de ceilalti muritori de rand.

Tremurul picioarelor si al mainilor,transpiratia in exces, incalcitul limbii, tremurul vocii sau bataile puternice de inima pot fi semnale clare ca o persoana este mai mult decat atrasa de alta persoana.

Chiar daca incearca din toate puterile sa se calmeze, cineva care este in fata obiectului viselor si dorintelor sale va da gres la un moment dat, si chiar daca va incerca sa-si pastreze calmul to va face o boacana, se va impiedica, va incepe sa-si piarda controlul sau sa se incurce in ceea ce face pe moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *