Secvente interzise- reactia publicului larg la „The Wolf of Wall Street”

„The Wolf of Wall Street” s-a lansat in prima luna a anului 2014 in Romania si cunoaste deja controverse. Desi este in mare parte un film apreciat, vanzarile spun asta deja, ciriticile la fel unele aspecte au cunsocut repulsia. Scenele politice si implicit de sex sunt considerate de unii total nepotrivite. Asta face ca publicul din unele tari sa nu poata viziona in totalitate pelicula.

  • Emiratele Arabe Unite opteaza pentru varianta cenzurata a filmului. Asta va insemna un film mai scurt cu 45 de minute, dupa ce au fost taiate pasajele de sex si consum de droguri.
  • Liban si India se rezuma la doar 3 pasaje excluse pentru ca publicul sa poate viziona un astfel de film. Inceputul filmului, orgia , masturbarea in public si nu ion ultimul rand expresia „toate calugaritele sunt lesbiene” sunt partile taiate.
  • Mai rau stau cei din Nepal si Malaezia care au interzis acest film in totalitate.
  • Singapore tine cont si de limbajul explicit astfel ca difuzarea acestui film va conta doar pe o lista restransa de cinematografe.

Este desigur in egala masura si un film deocheat ce prezinta splendoarea vietii personajului principal. Consum de droguri, sex fara perdea, fantezii sexuale, distractii toate acestea fac ca si limbajul sa fie pe masura. Asa cum a fost clasificat se spune ca publicul peste 21 de ani ar trebui sa vizioneze acest film.

Cu toate acestea filmul „The Wolf of Wall Street” este un adevarat succes. Desi intes dezbatut, desi in unele tari exista doar in varianta cenzurata substratul acestui film ramane o idee geniala, o adaptare a unei biografii in varianta moderna. Si desigur picanteriile au si ele rolul lor, mai cu seama in a prezenta concret povestea lui Jordon, cum ajunsese sa isi faca toate poftele, la propriu. Una peste alta Leonardo deja a primit un premiu Oscar pentru rolul sau in acest film si nu este exclus sa ramana un film de exceptie greu de egalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *