Sarbatoreste 1 Mai la Hotel Bourbon

Exista o traditie pe care multi o stiu si in marea majoritate multi o respecta, de a sarbatori la mare ziua de 1  mai. Dupa munca si rasplata asa ca pentru ca meriti pe deplin organizeaza sejurul tau fara cusur. Noi iti recomandam Hotel Bourbon din Vame Veche. Desi multi o percep ca o statiune nebunatica unde campingul este la putere nu exista categorii de varsta carora sa ne aderesam. Pentru noi conteaza interesul dumneavoastra de a va simti bine.  Punem calitatea mai presus de toate, venim cu oferte complete pentru ca tot ceea ce tu trebuie sa faci sa fie bucuria rasfatului.

Ca si localizare Hotel Bourbon Vama Veche este amplasat in zona de Sud, la o distanta de 70 de mare.  Suntem activi de un an insa tocmai faptul ca venim cu un concept modern, cu forte proaspete pe piata ne claseaza pe un prag inalt al preferintelor. Iar cand vine vorba de concretizarea faptelor ne mandrim cu cele 3 stele care definesc hotelul nostru.

Totul este fara repros si pas cu pas haideti sa pasim in lumea Hotelului Bourbon. Incepand cu dotarea de 22 de camere toate sunt duble. Si nu vin cu o clasica oferta ci cu dotari de inalt standard pentru a te simti confortabil si a avea la dispozitie tot ceea ce iti face concediul mai placut. Poti beneficia de conexiune internet, de televizor, de bai bine dotate, de loc special pentru bagaje, de seif si nu numai. Esti intampinat de profesionalism inca de cum pasesti la receptie.

Iar cand vine vorba de motivul real pentru care vii la mare camerele au balcon pentru ca tu sa admiri in toata spelndoarea frumusetea marii; de altfel privelistea hotelului nostru se bucura din plin de vederea directa catre aceasta zona. Avem terase care sa faca timpul mai placut, moment de relaxare deplina. Si ca un plus si ceva unic pana acum pe piata si in zona statiunii dispunem de o terasa pe acoperis care sa dea o si mai mare valoarea privelistii catre mare.

Poti inlocui o astfel de placere in timpul petrecut in gradina hotelului, loc amenajat si pentru a face gratar, doar se include in traditia de 1 mai! Pentru zona de parcare noi o avem inclusa deci fii fara grija si din privinta aceasta. Cand vine vorba de preturi facem un echilibru intre ceea ce oferim si ceea esti dispus sa platesi. Si pentru ca este un moment de sarbatoare venim cu tarife speicale, pentru inceput de sezon o noapte gratuita la alte 5 platite.

Vama Veeche te asteapta. Pentru un sejur desavarsit tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi cu incredere la Hotelul Bourbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *