Sa incepem anul cu picanterii – de ce sa spui da unui masaj tantric

Te gandesti la cei care isi incep anul in concediu? Ce ironic, ca dupa vacanta de sarbatori sa ai un concediu. Totusi asta inseamna sa inceapa anul cu bateriile pline si in plus, sa se relaxeze pentru a face fata valului de stres de zi cu zi. De altfel cand vine vorba de starea ta de bine nu ar trebui sa iti refuzi nimic, mai ales cand esti un explotator la prima sa aventura in lumea placerilor.

Ce ai spune de un masaj tantric?

Dupa ce treci de etapa aceea de curios si consumator de frumos in materie de femei, iti dai seama ca iti doresti mai mult. Simplele placeri carnale trec, nu te ajuta sa iti explorezi sexualitatea. Din dorinta de mai mult, ajungi sa fii atras de ideea unui masaj tantric. Astfel de aventuri in lumea placerii se desfasoara cu succes in cadrul salonelor de profil. Unul de acest gen, din capitala, este Artemis, cu pagina de prezentare masajclub.ro.

Aici, astfel de masaje sunt la ordinea de zi. Fac parte din lista de servicii alaturi de masajele cu dus asistat, cele cu una sau doua maseuze, masajele pentru cupluri si lista nu se opreste aici. Trebuie sa stii ca platesti per ora, masajul poate avea loc in salon sau la hotel si poti cere, in ambele cazuri, extra timp pentru extra cost. Asta inseamna un maximum de 90 de minute de placere pura.

Sunt un dependent al placerii daca imi doresc asta?

Unii aleg sa experimenteze acest gen de masaje cand se simt plictisiti de ceea ce traiesc, cand isi doresc evadare din cotidian si mai ales cand inteleg ca au nevoie si de altceva decat simpla normalitate. Pe principiul o viata avem, cei mai multi dintre doritorii de astfel de fantezii sunt barbati, dar nu de o categorie anume de varsta, poate doar cei care nu sunt la primele lor momente intime.

Masajul tantric este o altfel de poveste. Te poate face dependent de placere, insa nu in sensul in care vei gandi ca un obsedat ca numai asta iti doresti sa faci. Este nevoie de antrenament, de rabdare si de placere savurata pas cu pas. Asta te invata arta tantrica si arta masajului tantric.

Aceasta lume merita descoperita! Iata unde!

Contact:

0727 861 111

0732 855 488

contact@masajclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *