Reclamele isi fac datoria

Tocmai cand urmareai cu mare interes un film, un show, o emisiune live si asteptai o replica apare inevitabila publicitate. Te supara si la un moment dat ai impresia ca parca te urmarste. Le vezi peste tot, afise, pe strada, pe internet la orice pagina accesezi. Dar nu isi fac si ele datoria?

Greu de admis si urmarind interesul prorpiu nu te-ai gandit in acest sens insa fara publicitate poate nu afli de o noua gama de parfum, de o alta varianta a unei marci de sampon. Dar desigur dupa ce le-ai vazut o data consideri ca ai retinut informatia si iti este de ajuns. Dar ele tot apar, mereu si mereu aceleasi. Exista si aici o industrie caci in mod repetat se autoinduce o preferinta. Oarecum se paoet castiga si din acest fapt.

Partea buna este ca iti ofera si un moment de pauza. Este ca atunci cand cu ochii obositi din fata laptopului pleci sa savurezi o cafea. Asa ca, cu un plan bine stabilit a ceea ce inseamna pauza de publicitate televiziunea trebuie sa respecte spatiul de emisie. Insa publicitatea de tip agresiva devine destul de enervanta cand apare si tot apare. Accesand o pagina web iti si ingreuneaza uneori munca ceea ce devine iritant.

Amuzante intr-o masura, de interes si informare intr-o alta masura reclamele combina idei de prezentare pentru a-si indeplini misiunea. Caci ce ar fi fara ele? Cum ar fi sa nu existe publicitate? Nu ar exista acelasi flux de informatie, de promovare de servicii si produse, ceea ce aduce clienti, ceea ce inseamna vanzare si profit. Este un cerc din care toti au de castigat astfel ca daca ai fi tu cel care are nevoie de publicitate, de un spot sau un afis de acest gen nu ai mai gandi in defavoarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *