Razboiul Prigoana-Bahmuteanu

Lumea mondena este cum nu se poate mai surprinzatoare pe zi ce trece. Ce-i drept este nevoie si de subiecte de presa astfel ca in multe dintre cazuri se apeleaza la artificii si zvonuri. Insa in cazul de fata totul este din dorinta protagonistilor. Si cum s-au decis sa isi puna viata pe sticla iata ca barfele nu inceteaza sa apara, discutii de tot felul si opinie publica impartita intre cele doua tabere.

Pe de-o parte am asistat la prezenta domnului Prigoana in platourile de emisiuni de monden ca o premiera dupa o lunga perioada cand in plin proces de divort nu voia nici sa comenteze, nici sa aprobe nici sa infirme stirile. Iata ca acum s-a decis sa spuna versiunea sa. Una poate de inteles ca ruptura sa fie pusa pe seama faptului ca nu mai erau dragastosi unul cu altul, ca era interesata de averea lui si cand lucrurile nu au mai mers s-a ajuns inevitabil la divort, deloc de altfel strain acestui cuplu.

Pe de ceaalta parte o avem pe Bahumteanu care vine cu probe, acte si comentarii menite sa justifice si sa contrargumenteze. Insa nu are si ea dreptate? Sunt la mijloc interese financiare insa nu pentru copii? Unde era gresit ca, avand in spate experiente de tot soiul, de despartiri care au adus un gust amar, sa incerce sa evite aceleasi greseli?

Poate ca povestea de iubire a fostei sotii a rascolit prea mult si asta a adus intr-un final la astfel de replici acide. Unul la Antena altul la Kanal D se bat in declaratii ca si televiziunile in rating. Se dovedeste trist ca orgoliile intr-o relatie nu fac bine, a trai in palatul de clestar cum insasi Adriana a spus, cu un milionar si confort al banilor, nu face altceva decat sa aduca o si mai mare amaraciune pe urma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *