Puterea cuvintelor

Desi cersetorii sunt la ordinea zilei, desi sunt blamati prin toate tarile si aratati cu degetul totusi in spatele fiecarei persoane de o asa categorie se ascunde o poveste trista. De nevoie, din ceea ce viata impune pentru a supravietui pentru cei care cu adevarat nu au nimic pe lume a cersi este un castig la minimului pe zi.

Textele induioseaza fara doar si poate insa devin si iritanti cand totul se schimba cu tinta spre cel pe care incearca sa il induplece. Puterea cuvantului este insa cea care poate sa aduca un castig. Un clip care circula pe internet a dovedit asta. In simplitatea sa un orb cersea cu o pancarda alaturi care in cateva cuvinte spunea asta. Dar nimeni nu mai crede povesti cand se ajunge sa se profite de acest lucru. Si din mila ce reiesea din situatie o femeie shimba textul. Ai putea crede la inceput ca nu este nimic spectaculos insa desigur ca acele cuvinte bine ales stiu sa puna punctul pe „i”.

De la „sunt orb va rog ajutor” pancarda schimbata si care de altfel a adus un val de oameni impresionati care au donat bani era „este o zi minunata insa nu pot sa o vad”. Caci nu cersea doar pentru ca era orb. Pentru ca mila inspirata nu este doar pentru asta. Poate ca in graba de zi cu zi uitam esenta vietii, ce inseamna ea, pentru ce suntem recunoscatori. Uitam sa gandim profund si al adevarata valoare. Si daca te opresti o secunda sa te gandesti ce inseamna asta vei vedea o viata trista pe care greu ti-o poti imagina pentru tine.

Conteaza cum spui un anumit lucru caci indiferent daca este vorba de o critica sau de o apreciere tonul face muzica; daca iti alegi cele mai bune cuvinte pentru a te exprima fii sigur nu numai ca vei fi inteles cu adevarat insa va aduce o apreciere mult mai mare, va merge la suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *