Pronosticuri in lumea fotbalului

Te-ai gandit sa pui un bilet la pariuri? Nu stii daca ai sanse de castig cu biletul tau? Eu pot sa iti zic ca exista pronosticuri  fotbal , pronosticuri ale unor specialisti care presupun ce echipa va castiga.

Nu e neaparat sa te iei dupa aceste pareri, intrucat nu se stie daca se vor adeveri, pot doar sa zic ca e bine inainte sa pariezi pe un bilet sa te ghidezi dupa parerea acestora. Si nu pentru ca acestia stiu raspunsul corect, ci pentru ca parerea acestora e formata in urma unor analize asupra echipei respective, analize in functie de cum anume s-a descurcat echipa la meciuri anterioare si cota pe care o are in prezent. Cota respectiva indica sansele tale de castig pe care le-ai avea cu echipa pentru care pariezi.

Astfel, poti stii unde sa te situezi, ca sa spun asa, inaintea meciului cu echipa pe care o sustii. Oricum ce trebuie sa stii e ca orice meci poate fi neasteptat, si pot avea loc surprize in cadrul oricarui meci. Asa ca, nu trebuie sa te bazezi tot timpul pe ce se asteapta. Nu poti sa te bazezi pe nimic pentru ca totul este neasteptat.

Poate in seara meciului, echipa pe care ai pariat nu are o dispozitie foarte buna si poate e sortita esecului. Poate echipa cealalta s-a atrenat indeajuns incat sa le dea celorlalti o lectie si sa ii infranga. Asta nu se stie niciodata pentru ca orice meci e diferit si nu poti decat sa presupui ce se va intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *