Personaje negative indragite din lumea filmelor

Joker
Joker

Sunt foarte multe filme care sunt scoase in fiecare an. Multe dintre acestea ajung sa fie cunoscute ca adevarate capodopere, pe cand altele ajung sa fie date uitarii. Ideea este ca un numar destul de mic de filme ajung sa fie cu adevarat, filme bune. Acestea au ceva aparte care le diferentiaza de celelalte. Un element destul de important care poate stabili daca un film este reusit sau nu, este dat de personajul negativ. De cele mai multe ori persoanjul negativ este cel de la care pleaca totul, asa ca e destul de important ca acesta sa fie unul pe masura.

Printre cele mai bune filme din ultimii ani si printre cele mai bune persoanje negative ii amintim pe:

Gru, Despicable Me

Despicable Me este o animatie care a avut un succes rasunator la nivel global. Lumea minionilor si rau facatorul Gru au pus stapanire pe cinematografe in momentele lansarii peliculei.  Filmul ni-l prezinta pe Gru ca fiind cel mai mare raufacator din lume, pana cand apare un alt personaj ce doreste sa ii fure titlul. Este o lupta neobisnuita intre doua persoanje negative, lupta in urma careia invingatorul este un personaj negativ si pozitiv in acelasi timp. Filmul este unul excelent si este destinat tuturor categoriilor de varsta.

Joker, The Dark Knight

Joker-ul a fost mereu un personaj indragit pentru carisma sa pentru modul in care priveste lumea si pentru faptul ca a fost mereu cea mai mare amenintare pentru Batman. In filmul The Dark Knight, performanta lui Heath Ledger a adaugat un aer aparte Jokerului. Criticii din lumea filmului au apreciat foarte mult performanta acestuia si cinefilii de pretutindeni au ajuns sa indrageasca unul din cele mai periculoase personaje din lumea filmului.

Acestea ar fi doar cateva din personajele negative care vor ramane pentru totdeauna in memoria si in istoria filmelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *