Pastila de slabit

Toate ne dorim sa fim in forma, sa ne simtim bine intr-un corp frumos si sa aratam asa cum arata vedetele de pe podiumuri. Astazi, ma gandesc sa va ofer o solutie la a avea un corp perfect: mult discutata pastila de slabit.

Cercetatorii au ajuns sa creeze un medicament mult asteptat de femeile din toata lumea, respectiv pastila de slabit  de care va spuneam. Aceasta nu are efecte negative asupra organismului, dar ne poate ajuta pe noi femeile sa scapam de obezitate.
Aceasta inovatoarea pilula, daca o luati numai o data pe saptamana, ar putea sa va ajute in lupta cu kilogramele in plus. Testele au indicat ca medicamentul va  ajuta la reducerea fiecarei mese cu aproximativ 200 de calorii. Acest lucru inseamna 13% din totalul pe care il consumam intr-o saptamana.

Mai mult chiar, pastila contine doi hormoni naturali, care nu au efecte negative asupra organismului, dar care suprima pofta de mancare si scad nivelul de zahar din sange. Specialistii sustin ca, pentru inceput, pilula va fi disponibila pentru pacientii care sufera de diabet, aceasta contribuind la eliberarea de insulina.

Asadar, vesti bune pentru toata lumea: vesti bune pentru cei care sufera de diabet si, in timp, vesti bune chiar si pentru cele care vor sa scape de kilogramele in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *