Partenerul ideal

Oricine isi doreste sa isi gaseasca partenerul ideal, acel suflet pereche care sa le completeze viata, care sa fie tot ce isi puteau dori in viata. Dezamagirea vine in primul rand cand se constientizeaza ca perfectiunea nu exista si in al doilea rand cand cu un cumul de factori devii mai pretentios.

Poate fi vorba de un basm in care multi si multe cred. Insa ce se diferentiaza intre barbati si femei este faptul ca pentru o persoana de sex masculin a-si incerca norocul pentru a gasi acea femeie ideala se traduce in a fi un sex-symbol, un cuceritor; o situatie asemanatoare in planul femeilor se traduce prin a fi un pic usuratica. „Selectia” este de ambele parti pana la urma si justificarea vine din faptul ca pentru a gasi acea persoana de calitate care sa conteze in viata ta trebuie apelat la cantitate caci nu stii cand te loveste norocul. Voluntar sau nu in majoritatea cazurilor se intampla asta pentru ca atunci cand o relatie nu mai merge va veni si alta si iar iti vei pune speranta ca poate va veni acel moemtn deplin pe care il cauti.

Unii sunt preocupati cu munca, cariera si cand se „trezesc” la o varsta la care altii au familie descopera ca imaginea sa in lumea sociala este una dubioasa pentru a nu fi cu cineva. Altii fac un scop din a gasi persoana potrivita fie in club, fie la cumparaturi. Si din nou exista catalogare insa si o palma din partea vietii;

Strategii? Nu exista sau cel putin nu multi sunt cei care se gandesc in sensul acesta. Singuratatea este grea si cand totul apasa ata de mult o relatie de complezenta este rezultatul . Si iata un alt esec in plan personal. Pana cand partenerul ideal sa apara in viata ta se pare ca ajungi din noi la aceeasi ideea: incearca-ti norocul. Caci pana sa gaseasca printul printesa a sarutat multi broscoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *