O altfel de promovare

Traim in lumea in care a face ceva notabil pentru a fi remarcat de public nu se mai rezuma la talentul de a crea, de a deveni cel mai bun intr-un domeniu. Mai ales cand vine vorba de showbiz promovarea este ca si aerul; fara ea nu poti trai in aceasta lume. Insa uneori exagerarile aduc in pragul dezgustului. Publicitate negativa sau nu tot publicitate se numeste astfel ca pe acest principiu au mizat si surorile care impreuna formeaza trupa Roller Sis.

Intrate in vizor cu scandalul pe piesa „Se Thelo” o noua tentativa de a ajunge la celebritate este cea legata de partea de orientare sexuala. Asa cum cele doua au declarat se pare ca se cam iubesc si mai mult decat ca doua surori. Unii ar spune dezgustator si nu cu implicatie de discriminare ci prin prisma faptului ca sunt surori. Un incest, un lucru grotesc deci o modalitate de promovare.

Desi multe voci sustin ca este totul un plan povestea nu sata in picioare din multe puncte de vedere. Fetele isi exploreaza sexualitatea si nimic mai mult. Mama celor doua a incercat sa evite subiectul direct spunand ca a declara mai multe ar insemna sa le supere pe fete. Ori reactia asteptata ar fi fost fie o explozie de nervi si suparare. In cel mai rau caz a declara care este orientarea sexuala atrage dupa sine reactii uluitoare. De la nivelul de educatie si pana la cel de toleranta nu suntem deschisi la astfel de situatii. Insa cand vine vorba de relatii de rudenie ca in cazul celor doua surori este dincolo de gradul de acceptabilitate a cazului de inclinatie sexuala de alta natura decat cea hetero.

Cu sau fara dezbatere pe acest caz trupa Roller Sis  isi incearca norocul sezonier, cu promovare pe care se pare o avanseaza de la sezon la sezon.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *