Noi inventii surprinzatoare

Targul de la Seul aduce noi inventii. Poate ca era de asteptat sa auzim despre tot felul de obiecte ce depasesc imaginatia noastra si totusi parca de fiecare data asteptarile sunt cu mult depasite. Anul acesta inventiile sunt mai cu seama mulate pe ceea ce se intampla in lume astfel ca fiecare inventie in parte este apreciata si pentru partea practica.

Un prim exemplu este cel al camerelor de supraveghere care se mai vor fixe. Diferenta o consta in faptul ca zboara in adevaratul sens al cuvantului astfel ca partea practica vine din posibilitatea de a surprinde un cadru mai larg. Si sunt atat de mici incat nu incurca cu nimic.

Pe langa astfel de camere de supraveghere noutatea vine si pentru iubitorii de animale. Acestia vor gasi usurinta de a avea grija de animalul de companie cu ajutorul unei platforme pentru nevoi ce se curata singura. Practic o toaleta pentru acestea ce nu are nevoie de interventia ta pentru a se igieniza.

Mai mult decat atat, pentru zonele expuse cel mai adesea unor tsunami casa plutitoare este casa salvatoare. Concret aceasta se bazeaza pe plante atat pentru a produce energie cat si pentru a o ajuta la propriu sa pluteasca si sa se evite distrugerea de apa.

Bicicleta ce nu va mai tine cont de tipul de drum este si ea inscrisa in lista de inventii de la targul de la Seul. In acest caz bicicleta in cauza poate sa functioneze perfect atat pe drum accidentat cat si pe apa. Nu exista obstacol pe care sa il intampine.

Si pentru cei lenesi sau cei care din varii motive nu pot sa se incheie la sireturi exista pantofii sport care sa se muleze la propriu pe picior si care la o singura apasare de buton nu mai necesita interventia ta de a face fundite la sireturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *