Marci contrafacute

Suntem mandri de etichete, mandri de a purta marci cu nume sonore si se pare ca asta da o mai mare incredere. Greu accesibile pentru cei care au un venit mediu sau nici macar totusi luxul de a purta astfel de haine s-a transformat intr-o arie comerciala pentru toate buzunarele.

Nu este vorba despre reducerile de sezon cand poti sa ai sansa de a cumpara haina mult visata la jumatate de pret chiar ci de marciel contrafacute care au devenit o a doua moda pana la urma. Cu o simpla sigla atasata care iti ia ochii fake-urile de acest gen au devenit destul de frecvent cumparate. Pe de-o parte este vina celor care le comercializeaza pentru ca multi nu stiu cand achizitioneaza daca este vorba de marfa contrafacuta sau nu.

Fara voia lor insa cu acceptul lor. Daca te gandesti ca faci o afacere buna atunci cand cumperi ceva la un pret modic fata de pretul in magazin este din start un dubiu. De ce ar fi asa? Sunt fie furate si asa creste evaziunea fiscala fie sunt contrafacute iar dorinta ta de a purta cu mandrie o marca anume se trasforma intr-o pacaleala.

Pretul va face diferenta oricand si nu numai. Cu o atentie deosebita la fiecare detaliu, cu ceva cunostinte in a recunoaste si a face diferenta dintre real si fake vei putea sti ceea ce porti. De la finisaje la cusaturi interioare exista sanse sa deosebesti. Ce te faci cand iti pui increderea untr-un magazin? Nimic mai simplu, compara doua produse identice. Aparent identice caci de obicei cele fake vin cu numeroase deosebiri.

Ce marci sunt contrafacute? De la haine la nume sonore din gama bauturilor, ceasuri si telefoane, tot ce e posibil. Nu te increde untr-o super oferta pentru ca vine din start cu sanse sa fie contrafacut. Si daca asta nu conteaza pentru tine atunci de ce o asa goana dupa etichete?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *