Lumea vedetelor

Privind la exterior totul este fabulos si orice tanara si-ar dori sa fac parte din lumea aceasta. Insa dincolo de aceste aspecte exista o munca chiar daca totul se rezuma  la aspect, la imaginea care vinde. Poate ca in timp obisnuinta va face ca totul sa devina o a doua natura insa  la o prima impresie nu este atat de usor.

Saraca fata bogata. Pe acest principiu multe dintre cele care fac parte din lumea de showbiz cu sau fara o munca notabila nici nu mai conteaza trebuie sa se prezinte ca papusi scoase din cutie. Rareori sunt surprinse fara machiaj, fara o tinuta corespunzatoare si asta devine parte din viata lor. Insa intr-un mod strict asta le va priva si de anumite aspecte; cu traditiile de exemplu care in fiecare an aduc bunatati de gustat acesta este doar un exemplu prin care persoanele publice trec.

Insa in acelasi timp se trece si de cealalta baricada cand parca mai toate au o gena de asa natura incat fara efort sa arate impecabil. Am trecut- cel putin asa credem- de faza in care televizorul ca singura sau cea mai importanta sursa de informare sa ne aduca modele in viata. Cu cateva exemple de vedete care au avut curajul sa spuna intr-un mod natural cum e viata, cum fiecare este un om pana la urma nu un robot, cu stari si emotii ca noi toti lucrurile se schimba cand vine vorba de a admira pe cineva.  Si ei divorteaza, trec prin momente fericite si mai putin, au o zi proasta sau nu insa in incercarea de a arata latura artistica pentru care sunt in fata micului ecran astfel de cazuri sunt limitate, nespuse, nearatate.

Profitabil sau nu, greu de suportat sau nu pana la urma pentru fiecare meserie exista o categorie de persoane care sa se priceapa foarte bine. Vedetele nu se nasc vedete insa dincolo de dificultatea impusa de mediu, de circumstante si prin munca se ajunge acolo unde inca de la inceput se dorea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *