Lumea incurcata din showbiz- impacari in spiritul sarbatorilor

Nici bine nu trecuse Pastele si deja bombe in lumea mondena veneau sa anunte impacari care nu demult pareau imposibile. Primul caz, Adriana bahumteanu si fostul-caci deja erau de 9 luni separati n fapt si divortati de alte cateva luni- si Silviu Prigoana. Asa cum au si declarat se pare ca spiritul sarbatorilor i-a adus in punctul in care au redescoperit ce i-a unit si pana acum.

Putin hilar caci am asistat la numeroase astfel de episoade acum a fost insa cel mai mediatizat si socul este cu atat mai mare cu cat ea avea deja o relatie cu un chipes. Declarau ca se iubesc dar intr-o secunda s-au si despartit. Cu siguranta ca sunt detalii pe care publicul nu le cunoaste si a judeca nu este intentia. Insa impacarea a venit clar cu si in alte dati ceea ce face ca o doza mare de scepticism sa ne faca sa credem ca nu va dura mult pana cand vom auzi din nou de surle si trambite de scandal. Caci de casatorit nu se mai pot casatori.

Un alt caz care insa nu a venit cu o confirmare clara a protagonistilor este cel al fostei familii Albu. Zvonurile care circulau si pana acum erau legate de o posibila scamatorie insa a divorta cu acte si toate cele doar pentru partea de media se pare ca este mult prea exagerat. Nu se stie cu siguranta cat adevar este pentru ca de multe ori o imagine poate fi atat de insalatoare in a arata un sarut adevarat cand insa ceva amical era legatura.

Toate de pana acum ne arata o data si inca o data ca viata este surprinzatoare, ca poate multi altii sunt pe aceeasi lungime de unda insa nu au motive si sanse de a ajunge in fata publicului cu povestea lor de viata. Si totusi, oare Tonciu s-a impacat si ea cu Mitea?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *