Invata-ti copilul sa danseze

Ce inseamna dansul ? 

Cum poate exprima cineva clar ce este dansul ? Dansul joaca rolul de a te face sa te simti bine, te face sa te eliberezi de stres, acesta nu selecteaza participantii, el te roaga sa iti eliberezi corpul tuturor impulsurilor cand miscarea este propusa.

Dansul da oamenilor oportunitatea de a exprima tot ceea ce vor prin miscarile corpului in interactiune cu muzica. Dansul este o arta ca oricare alta, imbinand muzica cu diferite miscari, care se pot invata. Dansul este creativ, distractiv si in acelasi timp inspirational, oricine poate invata sa danseze daca pune putina pasiune in asta.

Este usor ? 

Dansul modern poate fi invatat de oricine, acesta poate fi practicat fie singur, fie cu un partener adesea, dar poate fi si dans sportiv. Acest tip de dans presupune un parteneriat dintre participanti in care dansatorii interpreteaza diferite tipuri de dans, avand nevoie de o forma fizica foarte buna.

Chiar si copiii pot invata !

Ai un copil acasa si ai vrea sa-l inveti sa danseze de mic, eventual sa-l faci dansator sportiv atunci apeleaza la scoala de dans. Daca vrei sa-ti inveti copilul sa danseze scoala de dans organizeaza cursuri de dans pentru copii. Aceste cursuri au loc pentru copii cu varste intre 5 si 12 ani, fiind impartiti in 2 grupe care se organizeaza in zile diferite pentru a fi de acelasi nivel.

Copilul dumneavoastra va invata stiluri de dans precum : quick-step, cha-cha, jive, samba, vals vienez si vals lent, iar pentru acestea nu trebuie sa-i dati copilului decat o tinuta sport sa se poata desfasura, un prosop si o sticla de apa.

Dansul pentru copii este foarte bun, fiindca il ajuta sa-si dezvolte capacitatile de coordonare a miscarilor, capacitatile motrice, invatandu-l in acelasi timp sa faca si miscare, un lucru foarte sanatos pentru copiii din ziua de azi, care tind sa fuga de sporturi si sa stea in casa avand cu totul alte ocupatii nesanatoase.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *