Inspirat si bine informat

Un moment in care te regasesti in incercarea de a cauta o sursa care sa te inspire. Sa alergi mai mult, sa te linistesti mai mult, sa faci ce conteaza pentru tine. O dorinta de a gasi o cale pentru  motivatia ta. Este greu de spus ce anume va aduce acest efect insa nu este exclus sa fie vorba de deinspiratie.info. Un blog pe cat de interesant asa cum suna pe atat de real in misiunea de a te impresiona si a deveni o sursa de inspiratie.

De ce acest blog. De ce nu ar fi raspunsul. In marea de bloguri, in listele lungi ale acelor bloguri care incearca sa devina o voce nu ai cum sa nu distingi deinspiratie.info. Pentru ca incet dar sigur vine sa puna in lumina ce tine de ceea ce conteaza. Pentru ca incepand cu interesul pentru uman pune accent pe ultimele noutati de prin lume. De fapt aceasta este si una din categoriile sale definite. Simplu spus „de prin lume” iti aduce povesti, reale, detaliat prezentate.

O alta categorie a sa este cea legata de alimentatie. Asta pentru ca gresim atat de des, pentru ca punem accent pe gust insa mai putin pe ce este sanatos. Excludem ce ar trebui si in lumea haotica ne vedem mai degraba atrasi de fast food. Nimic nou in asta. Dar mai concret afla despre ce efecte miraculoase aduc castanele sau de ce sucul de fructe nu echivaleaza cu fructul in sine. Aceeasi sursa insa cu o mare diferenta. Despre cat de nocivi sunt cartofii prajiti si care este mitul in aceasta poveste este doar o completare a ceea ce vei gasi aici ca fiind interesant de aflat.

Blugii stramti sunt o problema acolo unde pot pune sanatatea in pericol. Cafeaua pe care o preferi poate fi un nou element care sa te defineasca. Te-a inspirat suficient?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *