Inceput de zi perfect

Specialistii spun ca ora de trezire este de fapt si ora de maxima forta si modul in care iti petreci primele clipe ale diminetii va avea o mare influenta in ceea ce priveste modul in care iti vei trai ziua pana la urma. Asa ca ti-ai dori cu siguranta sa iti faci un inceput de zi perfect. Iata cateva trucuri:

  1. Incepe ziua cu o culoare puternica. Nu un soc deci nu ti-ai dori sa privesti negrul in fata ta insa cromatica din jurul tau conteaza. Se pare ca o nuanta puternica, vibranta este cea care iti va oferi un gram de adrenalina astfel ca nu iti vei mai dori sa te ridici din pat. Si se pare ca va conta si modul in care arata micul tau dejun deci ce idee geniala sa servesti un mix de fructe si/sau legume!
  2. Terapia florilor nu este un mit. Din nou ajungem in punctul in care ne dam seama ca ceea ce pare banal are de fapt un mare contribut in starea pe care o avem. Daca vei privi trandafiri cand te vei trezi se pare ca vei capata o stare de bine, mai ales daca acestia sunt infloriti.
  3. Strategia de snooze adica sa amani alarma este poate cea mai proasta decizie. Ce se intampla de fapt: creierul tau se trezeste, amani momentul si mai apoi stai intr-o alerta se pare pana cand te vei trezi din nou. Astfel de momente iti aduc mai multa oboseala decat ai crede.
  4. Maseaza-ti fata si nu numai. Asta va stimula se pare circulatia sanguina deci implicit vei face in asa fel incat sa iti ajuti organismul din toate punctele de vedere sa isi revina mai repede si sa isi inceapa ziua in forta.
  5. Bea apa pentru ca pe timp de noapte pierzi o cantitate importanta de lichide, ceea ce face ca dimineata sa poti sa incepi cu dreptul sa oferi organismului ceea ce are nevoie mai intai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *