Hotel in Radauti

Pentru impatimitii de excursii, de weekenduri romantice sau deun weekend departe de rutina, pot sa va recomand sa mergeti in orasul Radauti, oras caracterizat de frumusete, loc in care puteti vizita o multime de manastiri si locuri frumoase, specifice Bucovinei.

Astfel, puteti alege sa va cazati la hotelradauti.ro , hotel unde va puteti simti ca acasa, prin modul in care sunt decorate camerele ce va asteapta. Totodata, puteti gusta din tot ceea ce inseamna mancare bucovineana, mancare cu traditie si cu o importanta deosebita. In acelasi timp, cei de la hotel pot pregati pentru dumneavoastra micul dejun, care e chiar inclus in pretul camerei pe care il achitati atunci cand va cazati. Prin urmare, nu trebuie sa dati bani in plus pe mancarea de dimineata, astfel economisind bani pentru micile placeri ale dumneavoastra.

Micul dejun este normal, tot cu specific bucovinean.  Daca in schimb sunteti mai lenesi din fire si nu ati vrea sa coborati pana jos sa luati micul dejun, nu e nicio problema pentru ca puteti anunta personalul, astfel incat sa beneficiati de acest serviciu chiar in camera in care v-ati cazat. Astfel, va puteti simti ca un rege sau o regina, fiind tratati la pat cu tot ceea ce aveti nevoie pentru un mic dejun perfect.

Totodata, la acest hotel puteti beneficia si de Internet wifi , internet de mare viteza si totul intr-un mod gratuit. Puteti astffel sa luati legatura cu cei ramasi de acasa foarte simplu si comod, sa va citit mailurile si sa va bucurati de vacanta din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *