Greseli frecvente si deranjante la locul de munca

Poate ca nu iti dai seama insa in jurul tau mai sunt atat de multe persoane si cum fiecare are un alt stil este destul de greu sa treaca o zi fara sa nu te superi din varii motive. Atat tu cat si cei din jur fac greseli de care uneori nu isi dau seama. Si un sondaj din acest punct de vedere arata ca lista  nu este scurta deloc si mai cu seama este si variata.

De exemplu banalul caz al telefonului. Nu numai ca este deranjant sa sune in timp ce toata lumea munceste insa si cand il lasi practic nesupravegheat este la fel de iritant. Asta pentru ca fie si pentru o clipa reuseste sa distraga atentia intregului colectiv. De asemenea a verifica mesaje sau a butona telefonul in timp ce vorbesti cu colegii sau mai grav, cu sefii este in aceeasi lista de greseli pe care le faci la birou.

Desi a te intelege cu toata lumea nu este decat un ideal nu poti nici sa iei totul prea personal, sa incepi cu reprosuri de fata cu alte persoane. Iti faci mai mult rau decat bine insa poate fi doar parerea ta cea care sa vizeze negativ la un moment dat in coleg  de breasla. Si din aceeasi categorie a face glume pe seama unor colegi sau chiar daca nu este tu cel sau cea care sa porneasca totul a rade zgomotos pe seama acestora este din nou o problema.

La capitolul personal trebuie sa delimitezi spatiul de casa cu cel de la birou caci pe nimeni nu intereseaza ce ai mancat cu o seara inainte, de ce te-ai certat cu sotul sau sotia si asa mai departe. Sunt lucruri personale si mai cu seama fiecare in parte ar putea interpreta in mod gresit si diferit ceea ce doreai sa povestesti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *