Din seria filmelor comedie- Sex Tape cu Cameron Diaz si Jason Segel

Nu numai pentru ca in rol principal este frumoasa Cameron Diaz, nu numai pentru ca face o echipa foarte buna cu al sau prieten acotor Jason Segel filmul „Sex Tape” este comedia pe care sa ti-o doresti sa o vizionezi. Cei doi au fost colegi de platou si pentru filmul „Bad Teacher”. De data aceasta sunt sot si sotie intr-o comedie de exceptie.

Annie si Jay ajung sa se casatoreasca dupa o relatie intensa in facultate. Si asa cum poate multi experimenteaza si in realitate viata lor intima are de suferit din cauza programului intens al parintilor plini de responsabilitati. Asa ajung sa tot amane momentele intime astfel ca totul devina si hilar practic. Sunt scene de tot rasul insa trebuie sa recunoastem si faptul ca este necesar si un condiment al vietii din dormitor.

Cei doi ajung sa faca un sex tape si „loviti” de tehnologie se pare ca sincronizarea unor dispozitive de genul tabletelor ii fac sa fie in cazul disperat in care sa fie expusi unor persoane ce nu si-ar fi dorit sa ii vada. De la mama lui Annie si pana la postas cei doi au o adevarata aventura in incercarea de a bate tehnologia practic. Si hilarul nu are cum sa nu apara mai cu seama pentru ca sunt santajati in cele din urma tocmai de un pusti.

Intra prin efractie in locul unde serverele unui site porno actioneaza. Ajung sa plateasca destul de mult pentru faptul ca s-au expus destul de mult si totusi imbina viata de familie cu nebunia de a fi iarasi numai ei doi. Una pesta alta „Sex Tape” le reaminteste celor care au copii ca viata de cuplu inca are nevoie de aventura. Poate ca nu la acest mod insa clar ceva se schimba, de la perceptie la concretul vietii intime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *