Diete incredibile pentru primavara

Incetul cu incetul primavara vine cu pasi repezi spre noi. Ne dorim sa fim suple, sa fim aratoase, sa fim frumoase. Zilele astea am dat peste diete care mi se par ciudate. Despre ce vorbesc? Vorbesc despre oameni care de exemplu consuma doar un anumit aliment pentru a slabi. Astfel acest tip de diete se dovedesc bune pentru oameni care decid sa le foloseasca, deoarece reusesc sa dea jos kilogramele in plus.
O dieta ciudata mi se pare cea bazata pe carnati si bere. Comic, nu? Indiferent unde ajung sa manance, fie acasa, fie in oras cei care urmeaza aceasta dieta consuma nimic altceva decat carnati, dupa care beau si bere.
Un barbat din Arizona, in varsta de 44 de ani a reusit sa slabeasca mancand doar carnati si consumand bere. Acesta a consumat in medie 1.500 de calorii pe zi, timp de 30 de zile. In acest fel, barbatul a ajuns sa slabeasca de la 88 de kg la 80 de kg.

Pe termen lung insa, specialistii sustin ca o astfel de dieta nu este sanatoasa si ca, de necrezut, alcoolul consumat cu moderatie ajuta corpul sa consume zaharul din sange mai eficient.
Mie una mi se pare ciudata si comica in acelasi timp aceasta dieta. Indiferent de dieta pe care alegeti sa o urmati important este sa consumati fibre, proteine si grasimi sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *