Dieta si sarcina neasteptata

Un copil este o binecuvantare in viata unei familii. Este fara doar si poate ceea ce implineste si ceea ce devine rodul unei iubiri. Insa nu toata lumea are parte de aceeasi poveste frumoasa. Pe principiul „totul este bine cand se termina cu bine” o femeie din Statele Unite a trait o poveste uimitoare.

In prima faza aceasta a primit crudul adevar de la medici ca nu va putea face copii. Insa a incercat prin fertilizari cu gandul ca va putea in cele din urma sa schimbe destinul. Ratare, ratare si intr-o oarecare masura se face corelatie cu stilul de viata. Aceasta era vegetariana si s-a pus problema lipsei de proteina. Cu cat a trecut mai mult timp de cand carnea nu a mai facut parte din meniul sau cu atat este mai greu sa revina la un astfel de stil de viata. Insa meniul de fast food a adus in cele din urma un rezultat favorabil. Insarcinata dupa ce a mancat la fast food. Cum suna asta? De fapt este si posibil si povestea de viata a Laurei Dixon a demonstrat asta.

Marea supriza a fost atat decizia radicala a celei care inca isi cauta speranta cat si rezultatul in cele din urma. Urmand un astfel de program de masa, culmea de la un fast food, femeia a reusit sa raman insarcinata. Si nu cu unul, cu doi ci cu tripleti. Asta da surpriza.

A spune ca mancarea de fast food a ajutat-o sa ramana insarcinata este mai mult decat surprinzator insa iata, adevarat. Medicii spun ca nivelul de proteina este responsabil si el pentru ca in cele din urma cea care era sterila sa poate sa aiba copii. Iar dieta sa de 35 de saptamani a facut-o fericita mama a trei copii sanatosi. Dupa un asa succes se pare ca nu a mai renuntat la mancarea de tip fast food desi nu in aceleasi cantitati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *