Dieta fortata si efectul de bumerang

Cati dintre noi nu am spus la un moment dat ca a slabi este un interes, un plan de viitor? La fel de multi sunt cei care nu reusesc sa duca la bun sfarsit acest lucru. Unii insa se lovesc de probleme medicale care ii forteaza practic sa slabeasca pentru ca intampina necesitatea absoluta. Dar pe acelasi principiu ca este mai greu o data ce ai ajuns sus sa te mentii pe pozitie decat straduinta de a ajuge acolo cazurile de persoane care au intalnit efectul de bumerang sunt destul de frecvente.

Un astfel de caz a ajuns in atentia presei pentru ca face parte din promovarea unei emisiuni de profil. Celebrul show „Biggest Loser” isi propune sa aduca concurentii-marea majoritate fiind supraponderali- in punctul in care sa slabeasca si in comparatie cu ceilalti sa ajunga la un castig. Cu ajutorul profesionistilor, cu dieta si sport, cu un plan bine stabilit conteaza efortul, straduinta, determinarea de a continua cu acest plan. Tara Costa a facut parte din randul concurentilor la aceasta emisiune si a ajuns la performanta de a castiga locul doi. Asa cum era de asteptat au venit si ofertele. In cazul sau aceea de a fi imaginea de prezentare a unei scoli de arte martiale.

Cum insa in scurt timp aceasta s-a lovit de efectul de bumerang s-a ingrasat- cele 20 de kilograme in plus si-au spus cuvantul- drept pentru care s-a ales cu o penalizare dura. Data in judecata pentru ca s-a ingrasat, aceasta a incalcat contractul si nu mai poate reprezenta compania respectiva.

Un singur exemplu care demonstreaza ca a slabi este posibil si asta cu ajutor de asemenea insa vine partea mai grea, aceea de a pastra acel nivel. Efectul de bumerang este frecvent pentru cei care nu reusesc nici in plan psihologic sa realizeze ca dieta trebuie sa fie un nou stil de viata adoptat pe termen lung nu o scurta perioada de timp in viata lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *