Detoxifierea cu lamaie si ce nu stii despre ea

Daca intentia este una clara si simpla de a incerca o varianta de detoxifiere conteaza pe clasica apa cu lamaie. Nici nu ai idee cate beneficii iti poate aduce. Nu este  un moft si pe cat de usor pare la exterior de fapt actioneaza acolo unde trebuie si te ajuta  la o mai buna functionare a organismului. Iata ce nu stii despre asta:

  1. Actioneaza la nivelul pielii intr-un mod complex astfel ca nu vei avea nici retentie de apa si in plus celulita daca exista se va diminua ca efect vizibil.
  2. Te scapa de depresie si anxietate. Pana la urma stresul este parte din vietile noastre in fiecare zi si se intampla adesea ca acesta sa depaseasca o limita si sa intervina in modul in care ne simtim si ne comportam. Cu un plus de vitamina C printre altele lamaia este cea care te ajuta sa lupti cu starile diverse ce te incearca.
  3. Reduce pofta de mancare. Printre altele ca si efect lamaia este cea care iti  inhiba pofta de mancare, ce asociata unui program de slabit este mai mult decat benefic.
  4. Ajutor pentru ficat. Pana la urma acest organ este cel care proceseaza tot ceea ce organismul primeste si are nevoie de o atentie speciala. Apa cu lamaia il pastreaza sanatos.
  5. Ajuta digestia si imbunatateste ritmul organismului tau. Ajuta tranzitul si pentru ca face parte din clasa de cictrice ajuta si sistemul imunitar, mai ales prin conttinutul sau de vitamina C.
  6. Desi este acida de fapt la nivelul pielii devina alcalina.

Sa luam in considerare faptul ca in mod practic lamaia cu apa poate sa substituie cine stie ce pofta de sucuri iti alegi si o portie de bautura sanatoasa si naturala asa ca nu te sfii sa consumi chiar si pe stomacul goil de dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *