Despartiri dupa despartiri

Auzim in ultimul timp de despartiri pe banda rulanta. Si ne lovim de ele in fiecare zi: ne despartim de un prieten drag, de iubit/a pana la ora mesei sau pana ajungi acasa, de o pereche de blugi, pana si de vise cand brusc dimineata ceasul strica placerea viselor. In lumea mondena totul se rezuma la subiecte de presa, la anuntul facut la timpul potrivit sa apara in prime time, de rating si batalii pe contracte de exclusivitate cu  protagonsitii. Celebrul caz Lis si presupusul divort au mai ridicat din cota de popularitate a cuplului peste care ce-i drept era deja mult praf.

Cea mai recenta separare in lumea mondena vuieste de ceva zile. Gabriele Cristea nu mai e si Toader. S-au despartit dupa 5 ani de casnicie. Romantic inca de la inceput caci ei au marturisit ceremonia de la Paris finalul vine cu mult mai multa emotie. Vedem plansete, auzim regrete, din politete si respect care inca mai exista chiar daca dragostea lipseste fiecare din parti isi asuma vina. E trist, e greu de constientizat in prima faza si poate tocmai ideea de a impartasi cu cinva iti mai usureaza din povara inimii. Gabriela plangea ieri la tv cu gandul ca toate aceste dezbateri ii vor afecta sanatatea celui ce inca mai este sotul sau. Frumos, insa nu te gandeai ca se va ajunge aici?

Poate ca un alt caz celebru, zanisoara Andreea a fost un exemplu pentru asa nu caci unde nu vin raspunsuri clare jurnalistii sunt cu  mult mai avizi dupa noutati.

Publicul nu intelege nimic ce-i drept dar sunt cu sufletul la gura.  Nedrept pentru ea, cea care se presupune ca l-a iubit enorm si nu ar fi vrut sa ajunga in acest pas. Nedrept este totul caci o familie s-a destramat insa pentru presa de monden este doar un alt subiect de facut rating.  Sa blamam pe cineva? Cu siguranta ca pana la urma ne dam seama ca suntem toti oameni si ne regasim usor in aceeasi poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *