Cum sa te integrezi intr-un grup

Unele persoane nu se pot integra atat de usor intr-un grup deoarece sunt prea timide sau pur si simplu nu stiu cum. Intradevar uneori este dificil sa te integrezi intr-un grup, mai ales ceilati stiindu-se toti intre ei. iar tu… parca esti cazut de pe alta planeta. Dar nu-i nimic totul are un inceput, important este sa ai vointa si rabdare. Toti trecem la un moment dat prin asa ceva, asa ca nu este cazul sa ne panicam.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa faci cunostinta cu toti membrii grupului. Pentru ca tu esti nou trebuie sa le spui cate ceva despre tine. Nu intra in detalii. Spune-le de unde vii, cu ce te ocupi, chestii absolut obisnuite. Invata sa ii asculti si pe ei, si cel mai important nu ii intrerupe atunci cand vorbesc.

Treptat, treptat.. va veti cunoaste. Incearca sa fii cat mai sociabila si deschisa. De obicei persoanele nu suporta oamenii retrasi, care se inchid in ei. Daca tu nu faci anumiti pasi esentiali ei nu vor intra cu forta in viata ta. Deci tu trebuie sa tii fraul in sa.

Incearca prima oara sa te apropii de persoanele de sexul tau, cu ele te poti intelege mai rapid. Uita-te in jur si analizeaza ce personalitate au, vezi daca aveti hobby-uri comune, daca va place acelasi lucruri etc. Este esential acest lucru, totusi trebuie sa te regaesti putin in acel grup.

De asemenea pentru ca tu esti persoana noua si cea care vrea sa se inegreze vin-o cu ceva nou. Cheama-ti prietenii la tine acasa, da o mica petrecere, organizeaza ceva pentru ai cunoaste mai bine. Cu siguranta vor fi deschisi si te vei apropia mai usor de ei.

Nu este greu sa te inegrezi intr-un grup trebuie doar sa ai rabadre si multa vointa. Pana la urma suntem oameni si ne putem apropia unii de altiii foarte usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *