Cum sa reduci cheltuielile in vacanta

Este timpul mult dorit de a pleca in vacanta, de a te relaxa undeva departe de casa. Asta dupa posibilitati insa indiferent de locatie cand pleci de acasa stii ca instant vor interveni cheltuieli mai mari. Cum faci sa pastrezi o limita in aceasta? Depinzand de ceea ce tu definesti ca si confort poti oricand sa optezi pentru un sejur mai avantajos. Totul consta in planificarea facuta din timp.

In primul rand va conta cat esti dispus sa platesti pentru un sejur. Cel de tip all inclusive nu este numai lipsa ta de grija pentru a nu cumpara mancarea insa in acelasi timp este usurinta. Practicul situatiei este si acela legat de o evadare caci a gati, a te preocupa de mancare este ceea ce faci aproape zilnic deci ai nevoie de o pauza. Insa desigur intervine si costul unui astfel de sejur. Platesti mai mult si esti si conditionat de spatiu in sensul in care plecand din respectivul complex nu mai beneficiezi de gratuitate la servicii si alimente. Avantajul este de la sine inteles; mananci cat vrei, in suma platita nu duci lipsa de nimic in acest sens si asta pentru ca te-ai preocupat inca de la bun inceput cand ai cumparat un anumit pachet turistic.

Daca un sejur all inclusive nu este ceea ce iti permiti sau poate nu ai incredere in ceea ce se poate oferi poti sa te aprovizionezi de acasa. Si asta pentru ca in statiuni totul este mai scump. Cu diverse situatii pana la urma aceasta varianta iti muta o parte din bucataria proprie oriunde vei merge. Avantajul? Te bucuri de vacanta si intr-o oarecare masura din comoditate de a nu fi limitat ca si program de masa iti faci totul asa cum doresti.

Unii cu rulota proprie sau inchiriata, unii la mare sau la munte, cel putin de un weekend toti sunt doritori de vacanta insa in contextul economic actual interesati si de partea financiara si modurile in care pot sa tina sub control bugetul si necesarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *