Cum putem scapa de celulita?

Multe dintre noi se confrunta cu problema celulitei, iar uneori o singura crema aplicata seara pe zona afectata nu ne ajuta asa cum ne-am dori. De ce? Pentru ca e nevoie de mai mult decat atat. Pe langa faptul ca ar trebui sa va interesati care sunt alimentele ce trebuie consumate pentru a scapa de celulita, respectiv de a avea o alimentatie sanatoasa, si acea crema aplicata seara, astazi va voi vorbi despre doua lucruri foarte importante care ar putea duce la combaterea celulitei. Doua lucruri care pot fi realizate de voi acasa, fara a cheltui sume imense de bani pentru a scapa de celulita enervanta. Astfel veti avea nevoie de ingrediente simple care sa va stimuleze circulatia la nivel local (cafea, cacao, ardei iute etc.) si folie alimentara.

Una din metode impotriva celulitei sunt impachetarile cu zat de cafea. Acesta este un ingredient minune care va va ajuta sa scapati. Trebuie sa amestecati zatul de cafea cu uleiul de măsline si argila cosmetica pana se formeaza o pasta. Aceasta pasta trebuie sa  o intindeti bine pe acele parti afectate de celulita. Apoi infasurati folie alimentara peste zonele in care ati aplicat pasta si lasati sa actioneze mai multe ore.
O alta metoda foarte buna daca vreti sa scapati de celulita este cea a folositii ardeiului iute, care este de un real ajutor. Apelati cu incredere la uleiul din ardei iute (pe care il puteti gasi in magazinele naturiste). Il puteti combina cu alte ingrediente despre care v-am spus mai sus sau il puteti folosi doar pe el. Masatizonele afectate si, la fel, infoliati. Si acesta trebuie lasat mai multe ore sa actioneze daca vreti sa vedeti rezultatele.

Asa ca, bafta in a scapa de celulita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *