Critici la adresa „50 Shades of grey”

Multe critici sustin ca filmul „50 Shades of Grey” ar fi chiar si mai prost decat cartea, pentru cine a citit-o. Filmul a fost lansat in cinematografele din Romania pe data de 14 februarie, sambata trecuta, fix de Ziua Indragostitilor, sperand la un box office uimitor.

Cu toate ca exista voci care sa ateste cat de buna  fost filmul si cat de indragit este acesta de toti indragostitii, alte voci mai experimentate in ale filmului si ale cinematografiei, mai exact criticii de film, sustin ca acest film nu se incadreaza in asteptarile publicului larg si ca, mai mult de atat, nu respecta intrutotul cartea dupa care a fost inspirat.

Desi titlul filmului si numele cartii sunt pe buzele tuturor, ambele creatii au ajuns sa nu mai fie atat de apreciate ca in prima instanta, cel putin ca inainte de lansarea filmului in cinematografele din toata lumea. Cu toate acestea, inca multe persoane aleg sa cumpere cele trei volume ale creatiei „50 Shades of Grey” sau „50 de Umbre ale lui Grey” si sa isi rezerve locuri in conema pentru a apuca sa vizioneze productia cinematografica.

Pana la urma tine de fiecare persoana in parte sa judece si sa isi dea cu parerea despre cum s-a pretat acest film la asteptarile sale, si nu putem lasa pe altii sa gandeasca anumite lucruri si pentru noi. Cuiva poate sa ii placa, cuiva poate sa nu ii placa. Odata iesiti din cinematografe sau la cateva zile dupa ce au vizionat filmul, spectatorii au fost interogati despre acesta si una dintre intrebari a fost daca vor reveni si la celelalte ecranizari ale volumelor 2 si 3 ale creatiei lui E. L. James.

Cica filmul nu ar reda cu exactitate scrierile din carte si scenele care au loc acolo. Scenele de sex nu sunt redate in realitate asa cum sunt amanuntite in carte si personajele filmului sau mai bine zis actorii alesi sa joace in acesta nu ar avea multa chimie fizica intre ei, dar nici nu s-ar potrivi foarte tare pe marele ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *