Confortul financiar si contractele prenuptiale

In randul vedetelor si nu numai un contract prenuptial iti asigura statutul financiar indiferent de ce curs ar avea relatia sau casnicia. Daca pentru unii ghinionul de a strage avere pe parcursul casniciei este disputa dupa divort unii sunt total precuati si mai cu seama include si eventuale schimbari. Vedetele internationale au motive care sa ingrijoreze astfel ca acele contracte pe care le semneaza vizeaza ceva recompense in cazul in care intervine despartirea. Unele sunt cu adevarat ciudate insa.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas dovedesc ca nu mai conteaza pe ce avere ar avea sa se certe dupa un eventual divort caci ceea ce au semnat a pus-o pe frumoasa Catherine la adapost. Conform acestui contract ea ar trebui sa primeaza cate 2,8 milioane de dolari pentru fiecare an de casnicie. Si cum deja situatia in aceasta familie nu mai este de multa vreme pe roze subiectul este unul intens dezbatut. Un calcul simplu cu cei 13 ani de casnicie ne spune clar cata avere are frumoasa sotie si curand ex sotie a lui Michael.

Ceva nu foarte departe de acest exemplu este si cazul unui cuplu celebru la vremea sa. Tom Cruise si Katie Holmes au avut o intelegere care I-a adus sotiei un venit rotunjit cu 3 milioane de euro pentru fiecare din cei 5 ani de casnicie.

Nu la fel de pretentioasa a fost Jessica Biel care nu s-a casatorit cu una cu doua ci numai dupa ce a semnat un contract cu Justin, conform caruia aceasta va primi 500,000 de dolari in cazul in care frumosul cantaret o va insela. Gurile rele spun ca este prea putin si poate la fel o va considera si ea daca va fi cazul.

Ciudat este ca unii se gandesc inca de la bun inceput la astfel de evenimente. A fi prevazator te salveaza te situatii neplacute insa e ca si cand ai sti ca cel de langa tine va fi tentat sa faca asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *