Confesiunile unei femei implinite de la Lucky Studio Iasi

Lucrez la videochat si fac asta de ceva vreme. La inceput timida si parca fara curaj, acum indraznesc sa spun ca sunt implinita. Secretul meu este Lucky Studio Iasi, locul care mi-a dat practic viata pe care o doream si numai in vis o aveam.

Povestea mea incepe acum un an. Ieseam de pa bancile facultatii si nu stiam incotro sa o iau, nu stiam unde si ce voi urma sa fac. Mi se cerea peste tot experienta si mai presus de toate aveau tot felul de pretentii. Ma gandeam sa raman in Iasi insa chiria nu te asteapta si nu te intreaba daca ai bani sau nu. Asa ca trebuia sa caut urgent locul de munca ce avea sa imi aduca mai intai de toate banii de care aveam nevoie.

Am gasit Lucky Studio Iasi, un studio ce nu este ca oricare altul. Aici am gasit mai mult decat m-as fi asteptat, aici am gasit cu adevarat locul care mi se potriveste. M-au intrebat in ce varianta imi doresc sa ma angajez, pe ce durata. Apoi mi s-a spus ca voi primi un bonus inca de la inceput. Sincer, nici nu credeam pentru ca era prea mult. Dar chiar asa a fost. Am primit tot felul de servicii, schimbare de look, sedinte foto completate de machiaj si coafor. Simteam ca am ajuns intr-un loc de vis unde eu sunt cea mai importanta si toata lumea are grija de mine.

Lucky Studio Iasi aduce fetelor tot felul de bonusuri, te ajuta chiar daca esti la inceput de drum si te plateste in fiecare zi. De aici nu pleci fara sa ai portofelul plin de bani dupa ce iti faci tura de zi cu zi. In primele zile nici nu stiam cu ce sa incep, cu ce sa ma rasfat. Radeam in sinea mea pentru ca nu mai era cazul sa ma aranjez si sa ma duc la salon de infrumusetare pentru ca ei au avut grija de asta.

Am inceput sa imi permit mai multe. Am inceput prin a mobila casa in care stau. Am cumparat tot ce aveam nevoie, mobila, electrocasnice. Apoi am inceput sa am mai multa grija de mine. Recunosc ca lucrand la Lucky Studio Iasi am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa am grija de mine si sa ma admir asa cum si altii o fac. Asa ca am inceput sa merg la saloane si spa-uri in fiecare saptamana; ba chiar am un obicei in asta. Am mers mai departe de aici si cu banii castigati am inceput sa investesc in ceea ce imi place: haine, pantofi – oh, mania mea! Un intreg dulap de genti si haine scumpe.

Acum sunt clienta fidela la si la o agentie de turism. Cand am timp liber si din fericire pentru ca am un program ales de mine imi permit sa merg oriunde in lume. Anul acesta am bifat si Londra. Nu stiu ce urmeaza, dar stiu ca Lucky Studio Iasi este secretul meu si ajutorul meu de a fi ajuns aici!

  1. Cum se lasa fetele influentate de bani.Degeaba incercam sa spunem ca nu dar banii au o putere prea mare si fascineaza pur si simplu.

  2. Decat sa faca videochat mai biine siar gasi un loc de munca stabil.Din pacate nu potzi sa faci videochat o viatza intreaga.Daca stii sa strangi banii reusesti sa imi cumperi ce vrei 🙂

  3. Oana stii tu cumva vreo meserie sau vreun loc de munca in care sa se castige peste 1500 de lei?Ma refer aici la persoanele care nu au experienta. Ce pot sa lucree altceva fetele astea?

  4. asta cam asha e..de unde sa-tsi cumperi tot felul de lucruri sau sa iti plateshti chiria din 700 de lei pe care ii ia o fata fara experientsa?

  5. Da!Traim intr-o societate foarte naspa si fetele chiar n-au ce sa faca.Nu le condamn dar nici nu apreciez.Fiecare sa faca ce vrea!

  6. prietena mea tocmai mia zis ca face videochat..nam absolut nimic impotriva daca ea asa castiga mai multi bani..ku atat mai bine ca nu tre sai cumpar eu haine si altele.

  7. Eu nu stiu cum pot unii sa le lase pe fete sa faca meseria asta.Iubitul meu este mult prea gelos cred ca ar inebuni daca as face asta.

  8. pai fiecare sa faca ce vrea ca doar nu este interzis sa faci o anumita meserie sau ceva de genul asta. :*:*:* Bafta fetelor

  9. bravo lor daca pot sa faca asta bine ca pot sa castige atat de multi bani facand un lucru atat de simplu

Comments are closed.