Concursul care starneste invidii- pasiunea de a gati sau doar idee de promovare?

Sunt multi cei care urmaresc cu interes si placere emisiunea „Masterchef”. Cu fiecare emisiune concurentii ating o noua treapta si eliminare dupa eliminare se ajunge la punctul final. Dar drumul este unul lung si presant cu cancan-uri de tot soiul. Ultima cearta aduce in prim plan noua „casnica”, Nicoleta in lupta deschisa cu fermierul modest Nicusor.

S-a tot zvonit ca cea in cauza nu cauta altceva decat publicitate, ca tot ceea ce pentru ea inseamna acest concurs se rezuma la o noua aparitie pe sticla. Nu contestam nici faptul ca in urma preselectiilor a fost aleasa pe baza cunostintelor, pasiunii de a gati. Poate un nivel mediu, cu potential pana la urma de a deveni masterchef.

Nicusor, baiat de la tara onest si asezat se vede in postura in care i se desfac itele vietii si este luat la rost despre ceea ce a facut in strainatate, de a lucra parese in Spania pe profil ceea ce in viziunea unora parea a fi un avantaj in concurs. Si punctul culminant il reprezinta cearta din care Nicusor iese sifonat dar doar din prisma faptului ca s-a ales cu o mica bataie.

Lasand cearta in sine la o parte asa cum unul din jurati a spus s-a gresit concursul cand s-a ajuns in acest punct. Si mai surprinzator decat atat „casnica” emisiunii a parasit concursul de buna voie. Ce concurent ar fi renuntat la visul sau doar pentru atat? Asta a fost dovada clara a intentiilor sale, atat s-a considerat ca a fost nevoie pentru a se afirma in lumea media astfel ca misiunea indeplinita nu a adus regrete sau lacrimi nici de la ea, nici de la cei ramasi in concurs.

Desigur ca fara astfel de picanterii orice emisiune ar fi anosta si cum vorbim de mediul culinar aici sarea si piperul conteaza maxim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *