Comenzi pentru Cristian Lay

Uitandu-ma la ce a mai aparut nou in materie de bijuterii, am dat peste un site care ofera oportunitatea ca oricine doreste sa poate deveni reprezentant, reprezentand al acestei firme.  Ce am gasit totusi pe acest site, cristianlay-romania.eu , e o sectiune intitulata sugestiv livrare si plata, astfel incat cele care isi doresc sa fie reprezentanti Christian Lay sa stie clar ce pasi ar trebui urmati si la ce anume ar trebui sa se astepte.

Aceasta sectiune indica clar intre ce zile si ce ore pot depune reprezentantii comenzile si in cat timp veti primi coletul cu produsele comandate.

Totodata, ca reprezentant nou ar trebui sa stiti ca va trebui sa achitati integral comanda atunci cand aceasta ajunge la dumneavoastra. Ca reprezentant nou, mai e nevoie sa stiti cate comenzi puteti plasa, de ce sume e vorba si cum puteti proceda daca doriti sa plasati o comanda mai mare decat va este permis.

Iar daca daca ati trecut de aceste faze si ati inceput sa aveti un fel de vechime, trebuie sa va familiarizati cu modalitatile de plata si cu plasarea comenzilor.

Puteti asadar afla toate aceste informatii accesand simplu site-ul de care va vorbeam. Va urez sa aveti comenzi cat mai mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *