Cine insala mai mult?

Oamenii nu sunt la fel, indiferent ca este vorba de barbati sau femei, de oameni de diferite categorii de varsta. Exista in marea aceasta de diferente si cea legata de cine insala mai mult sau care din parti este predispusa la mai multe ocazii de a insela partenerul de viata.

Femeile vor spune ca barbatii insala mai mult, barbatii vor pasa pe cealalta categorie. Exista oare o teorie exacta pentru asta? Cu siguranta nu insa poate cativa factori au influenta si importanta. Se pune accent in primu rand de ce se simte nevoia de a insela? Ce este atat de tentant?!

Indiferent ca vorbim de barbati sau femei ideea in sine de acea persoana inabordabila, de a avea tocmai ce este interzis starneste un maxim interes. Unii se rezuma doar la cateva priviri fugitive insa tentatia este prea mare si cand dragostea bat-o vina pune mana pe tine parca uiti ca cineva te asteapta acasa.

Altii se simt impinsi de situatie cand cel sau cea de acasa nu mai este pe o lungime comuna, cand viata si asa stresanta creeaza bariere si distante foarte mari pana cand comparatia este inevitabila cu cel sau cea intalnita. Impartiali fiind astfel de cazuri se intalnesc cel mai frecvent.

Insa pe departe  motivul pentru care multi insala este legat de aventura vietii. O singura viata avem, scurta si asa plina de probleme si sa gusti din placerile sale este ceea ce te face mai viu. Adrenalina isi spune cuvantul iar de aici pana a crea o obisnuinta este un mic pas.

Cine insala mai mult? Cei care termenul de fidelitate le este pe departe cunoscut, cei care considera lista lunga de femei un bun cv in viata, cei care sunt lipsiti, privati de iubire si respect.  Sau poate cei care in avantul tineretii se casatoresc prea devreme si orbeste ca mai apoi sa realizeze ca nu au experimentat in viata destul cat sa fie acum asezati si legati de o singura persoana. Pentru totdeauna suna dur…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *