Ceva nou, de sarbatoare

Femeile gasesc mereu o ocazie pentru care sa isi imbogateasca garderoba cu inca o pereche de pantofi. Este placerea lor vinovata ce porneste de la nevoie insa se innobileaza cu tentatia de a fi la moda si modul in care femeile se flateaza cu astfel de alegeri. Suna a stereotip si poate ca ne place sa imbratisam aceasta idee caci pana la urma cu cat mai multe perechi de pantofi cu atat mai bine.

Si daca tot e sa respecti „traditia” ceva nou de sarbatoare e musai sa iti cumperi. Ca atunci cand erai mic si haienele de sarbatoare se purtau cu mandrie numai in acea zi speciala. Ca atunci cand ti se insufla spritul de sarbatoare ce merita ca totul sa fie curat, nou si deosebit. Am redefinit aceasta traditiei si am facut-o o ocazie numai buna de a mai da o tura prin magazine si a cumpara ceva nou. O pereche de pantofi suna ideal cand chiar si la o simpla tinuta acestia pot insufla o eleganta aparte.

Dar daca tot iti vei cumpara ceva nou macar sa fie de calitate. Caci suntem prea saraci sa cumparam ceva ieftin; suntem prea saraci sa cumparam ceva ce nu isi merita banii, pe principiul „pe-afara vopsit gardul, inauntru’ leopardul” pantofii de proasta calitate nu merita atentia ta. In primul rand pentru ca iti vor strica buna dispozitie, chinuidu-te sa stai intr-o pozitie dreapta, sa rezisti intr-o pereche de pantofi care iti preseaza tot piciorul inauntru. In al doilea rand pentru ca te respecti si pentru ca ai nevoie de calitate si sanatate. Asta inseamna sa nu ai probleme la nivelul piciorului, a gleznei, sa nu ai picioarele umflate si asa m ai departe. Incepe prin a cauta un producator incaltaminte care isi merita numele pe piata. Cauta un producator care sa ofere varietate si nu in ultimul rand un echilibru cand vien vorba de pret. Dispuse sa plateasca oricat ar fi femeile au insa rezerve cand pretul nu este cel pe care l-ar merita o pereche de incaltari.

Poate ca cel mai flatant mod este sa iti faci propria moda si sa alegi design-ul care te reprezinta alegand sa iti faci pantofii pe comanda. Cea mai sigura moda de a sti ca nimeni nu va avea ca tine- da, femeile se doresc unice si asta si cand vine vorba de incaltaminte. Se simt unite in pasiunea pentru shopping insa deloc flatate cand se gasesc purtant aceeasi pantofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *